Lansarea Restaurantului Syrah in Oradea
În luna august a avut loc deschiderea Restaurantului Syrah din cadrul Hotelului Ramada Oradea.
Specialităţi culinare diverse au fost pregătite de către Chef Hendra spre deliciul participanţilor – oameni de afaceri, personalităţi publice, avocaţi, medici etc. Maestrul este de naţionalitate indoneziană şi a ajuns la Ramada Oradea după ce şi-a oferit serviciile şi altor hoteluri de prestigiu cum ar fi “W” Hotel în Doha, Sheraton Asia, Raffles în Caraibe şi Ritz Carlton Dubai şi Jakarta. Prin preparatele servite, Chef Hendra a reuşit să aducă în Oradea rafinamentele bucătăriei orientale, punând accent pe bucătăria de tip fusion – un melanj între arta culinară asiatică şi cea europeană.
La deschidere au putut fi savurate câteva dintre delicatesele oferite de Chef Hendra şi echipa sa: sushi, specialităţi de vită, deserturi delicioase şi fructe.
Vă invităm şi pe dumneavoastră să savuraţi specialităţile pregătite la Restaurantul Syrah. Aşteptăm cu interes părerile şi aprecierile Dvs.