REZERVARI:
+40 359 40 33 33

Ramada Oradea Blog

Arhiva septembrie, 2010

Pentru merite deosebite

joi, 30 septembrie, 2010

Ramada Oradea îşi felicită angajaţii care s-au remarcat prin calităţi deosebite.

Gabriela Iovuţa

Zâmbet cald, privire pătrunzătoare, amabilitate, conştiinciozitate şi promptitudine. Într-un cuvânt: Gabriela – noul Rooms Division Manager al Hotelului Ramada Oradea.

Gabriela Iovuţa s-a alăturat echipei noastre în luna aprilie 2010. După coordonarea cu succes a echipei din recepţie, Gabriela conduce din data de 1 octombrie 2010 şi departamentul Housekeeping, reunind astfel toate activităţile de cazare din Hotelul Ramada Oradea într-o singură echipă. Îi dorim mult succes în noua poziţie, alături de felicitări şi urări de bine.

Bianca Chiş

În luna August 2010, premiul pentru angajatul lunii la Hotel Ramada Oradea a revenit drei. Bianca Chiş: pentru amabilitate şi ospitalitate faţă de oaspeţii hotelului, grijă faţă de colegi şi implicare activă în activităţile hotelului.

Felicitări amândurora!

Ramada Oradea îşi ţine promisiunea unei nunţi deosebite

marți, 21 septembrie, 2010

La începutul lunii septembrie a avut loc prima nuntă la Ramada Oradea. Având un design chic-modern, scăldat în culori calde şi oferind vedere panoramică asupra oraşului, sala de bal “Toscana” a reprezentat pentru Emese şi Valter locaţia ideală pentru desfăşurarea fericitului eveniment.

Atunci când evenimentul o cere, sala de bal se deschide, retrăgând peretele mobil către spectacolul culinar oferit de Restaurantul Á la Carte Syrah. În aceste condiţii sala are o capacitate de 280 locuri.

Cuplul a optat pentru un meniu tradiţional românesc, dar se poate alege dintr-o gamă variată de preparate culinare din bucătăria internaţională “fusion” şi nu numai. Meniul se stabileşte împreună cu bucătarul nostru, Chef Hendra, care va fi onorat să vă încânte cu delicii culinare deosebite.

Surprizele nu se opresc aici. Hotelul Ramada oferă tinerilor căsătoriţi un pachet special pentru noaptea nunţii: cazare în Suita Ramada, un mic dejun deluxe servit în cameră, şampania de bun venit şi alte câteva surprize.

Emese şi Valter au fost primii care au avut parte de o nuntă grandioasă la nivel internaţional în sala de bal “Toscana”. Pe această cale le urăm Casă de piatră!